Κύρια οφέλη του Basic

Έως 2 χρήστες

Οι ενεργοί χρήστες που αλληλεπιδρούν με το πρόγραμμα

Έως 2 χρήστες

Δουλέψτε ταυτόχρονα με άλλους χρήστες

Έως 5 Workflows

Αυτοματοποιημένες ενέργειες που κάνουν την ζωή σας καλύτερη

Έως 5 Workflows

Ατοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε αποκλειστικά για την επιχείρησή σας

Πλήρης Υποστήριξη

Πλήρης υποστήριξη: Καμία πρόσθετη χρέωση για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε.

Πλήρης Υποστήριξη

Αναβαθμίσεις, αλλαγές, τροποποιήσεις, εκπαίδευση κι οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε είναι όλα δωρεάν
Θες να κλείσεις ένα ραντεβού να το δεις ;
Θες μια Δωρεάν δοκιμή ;

Συνοπτική περιγραφή του Basic

           Το Ημερολόγιο εργασιών και υποχρεώσεων θα είναι ο οδηγός σου στο ξεκίνημα της μέρας. Εκεί θα βλέπεις συνοπτικά τις προγραμματισμένες εργασίες, συναντήσεις, ενέργειες, εκκρεμή αιτήματα και ό,τι άλλο θα σε απασχολήσει σήμερα. Αν κάτι παραλείψεις ή ξεχάσεις, υπάρχει η υπενθύμιση μέσω ειδοποίησης την ώρα που πρέπει. Στην αρχική σου σελίδα, μπορείς να έχεις τακτοποιημένο τον κατάλογο προϊόντων και/ή υπηρεσιών που παρέχεις, λίστες πελατών και δυνητικών πελατών, πωλήσεις, παραγγελίες και ό,τι άλλο χρειάζεται να έχεις στη μεγάλη εικόνα. Το σύστημα μπορούν να διαχειρίζονται παράλληλα δύο χρήστες.

Στον τομέα πωλήσεων, σου παρέχουμε τη δυνατότητα εκτός από τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες, να καταγράφεις τις ενεργές παραγγελίες, τους τιμοκαταλόγους, καθώς και την υπηρεσία business wiki, την ψηφιακή βιβλιοθήκη της επιχείρησής σου, ώστε να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις σε επαναλαμβανόμενα ερωτήματα.

Στις επαφές θα βρίσκεις με ένα κλικ πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, διαχείριση συναντήσεων, καταγεγραμμένες συχνές ερωτήσεις με αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Άλλα modules θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταγράφεις τους προμηθευτές, με τα αιτήματα και τις εκκρεμότητες, τον ανταγωνισμό, τις ενεργές προσφορές, να έχεις τον έλεγχο διαχείρισης της αποθήκης και πολλά άλλα.

Στα λογιστικά, θα βλέπεις και θα δημιουργείς εύκολα τιμολόγια πωλήσεων, προτιμολόγια, διορθωτικά τιμολόγια, πωλήσεις, πληρωμές, τραπεζικούς λογαριασμούς κ.ά.

Στις υπηρεσίες υποστήριξης σου παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολων λύσεων after sale service για τους πελάτες σου, ticketing με καταγεγραμμένα τα αιτήματα υποστήριξης, καθώς και 5 workflows με αυτοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε ειδικά για σένα

Αυτές είναι μόνο ορισμένες από τις δεκάδες επιλογές που έχεις ήδη από το βασικό μας οικονομικό πακέτο και μάλιστα με πλήρη υποστήριξη χωρίς επιπλέον χρέωση. Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να σου εξηγήσουμε το σύνολο των παροχών που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια

Θες να το δοκιμάσεις ;
Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες

Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

Οι κριτικές των πελατών μας

Είπαν για μας

Η γνώμη των πελατών μας μετράει. Τους ζητήσαμε να περιγράψουν την εμπειρία τους και παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ τα λόγια τους.

Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες
Θες να το δοκιμάσεις ;