Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις των πελατών μας

Η πλήρης υποστήριξη είναι η υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας εργάσιμες ώρες και ημέρες ενώ η 24ωρη είναι υποστήριξη που παρέχουμε αδιαλείπτως 24 ώρες 365 ημέρες.

Θα έχεις την οργάνωση που πρέπει στην επιχείρησή σου και θα ξέρεις τι έχει γίνει με τον κάθε πελάτη σου, προμηθευτή, προσφορά, παραγγελία, πληρωμές, πιστώσεις τα πάντα κοινώς. Θα ξέρεις ποιος έκανε τι και πότε. Όλα οργανωμένα σε ένα σύστημα και κυρίως εύκολο στην χρήση του.

Η κάθε εταιρεία στο χώρο προσφέρει τη δική της αξία στην αγορά. Οπότε δεν είμαστε μονόδρομος. Εμείς διαφοροποιούμαστε στο ότι προσφέρουμε απεριόριστη υποστήριξη χωρίς πρόσθετη χρέωση και στήνουμε το λογισμικό ακριβώς όπως το θέλετε. Γι αυτό και είναι ταχύτατο και πανεύκολο στη χρήση.

Για λόγους ασφαλείας δεν παρέχουμε κάτι τέτοιο. Εξάλλου η υποστήριξη που παρέχουμε είναι απεριόριστη και μάλιστα χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Φυσικά ! Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή σε csv αρχεία όλα τα δεδομένα που έχετε καταχωρήσει.

 
 

 

 

Η custom υλοποίηση σημαίνει ότι το πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησής σας. πχ δεν θα έχετε ένα χαμο από πεδία όπως συνήθως συμβαίνει σε αντίστοιχα προγράμματα αλλά θα έχετε μόνο τα πεδία που χρειάζεστε. Αυτή είναι και μία από τις βασικές μας διαφορές.

Ο χώρος για να καταχωρήσετε το οτιδήποτε είναι απεριόριστος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταχωρήσετε όσες εγγραφές θέλετε, ακόμα και εκατομμύρια εγγραφές να είναι.

Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει αφορά στα Έγγραφα που επισυνάπτετε.

Στο standard είναι μέχρι 100 χιλιάδες αρχεία και στο Premium 400. Γενικά είναι ένας τεράστιος ο αριθμός αρχείων.

Εξαρτάται από το αντικείμενο της επιχείρησης και τους χρήστες που θέλετε να έχετε. Κλείσε ένα ραντεβού για να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Πατήστε ΕΔΩ για ραντεβού.

Αυτή είναι η δουλειά μας, να κάνουμε το πρόγραμμα πανεύκολο. Υποσχόμαστε ότι με την κατάλληλη εκπαίδευση που παρέχουμε, σε λίγες μέρες θα ξέρετε να κάνετε τα πάντα και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Θέλετε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ερώτηση. Θα χαρούμε πραγματικά.