Στόχος της εταιρείας μας

Να συμβάλει στην Ανάπτυξη  και Οργάνωση των Ελληνικών Επιχειρήσεων και να δώσει την δική της αξία με το Yeti CRM / ERP.

Πρακτικά, στόχος μας είναι να κερδίσετε δύο πράγματα: Να εξοικονομήσετε Χ Ρ Ο Ν Ο και να κερδίσετε Νέους Π Ε Λ Α Τ Ε Σ

Που απευθύνεται ;

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ξέρουν τι πληρώνουν για όλο το χρόνο χωρίς εκπλήξεις.

  • Απευθύνεται στις μικρές έως και μεσαίες σε μέγεθος Ελληνικές Επιχειρήσεις που χρειάζονται μηχανοργάνωση.
  • Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς πρόσθετες χρεώσεις υποστήριξης όπως συνήθως συμβαίνει!
  • Σε αυτούς που θέλουν να πληρώνουν μόνο την ετήσια συνδρομή και να τα έχουν ΟΛΑ. Είτε αυτό αφορά αλλαγές, είτε εκπαίδευση είτε υποστήριξη.

Η εταιρεία μας

Ποιοί είμαστε

Η Yeti CRM Hellas παρέχει ολοκληρωμένες, έξυπνες, αξιόπιστες και εύκολες λύσεις λογισμικού για την διαχείριση του πελατολογίου μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα το Λουτράκι Κορινθίας και είναι η αποκλειστική εταιρεία υποστήριξης για την Ελλάδα του διεθνώς αναγνωρισμένου προγράμματος YetiForce CRM.

Η εταιρεία στελεχώνεται από ομάδα καταρτισμένων προγραμματιστών, με κοινά χαρακτηριστικά το πάθος για δημιουργία και το όραμα για ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται έτσι ώστε να «κουμπώνει» στα χαρακτηριστικά και στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με στόχο να αποτελέσει το δεξί χέρι του επιχειρηματία. Ημερολόγιο ραντεβού και εργασιών, πληρωμές, τιμολόγια, προσφορές, ιστορικό κινήσεων και αλληλογραφίας, είναι όλα οργανωμένα στην ατομική καρτέλα κάθε πελάτη.

Ο επαγγελματίας έχει πρόσβαση από παντού και από κάθε συσκευή, ακόμα και όταν βρίσκεται σε κίνηση, συνομιλεί σε real time chat με το προσωπικό του και βρίσκεται ένα κλικ μακριά από την επόμενη ενέργεια. Έχοντας τη μεγάλη εικόνα και τον πλήρη έλεγχο, κερδίζει χρόνο, νέους πελάτες και προοπτική ανάπτυξης.

Ποιο λογισμικό Υποστηρίζουμε και σε ποια γλώσσα δίνεται η υποστήριξη ;

Υποστηρίζουμε αποκλειστικά το διεθνώς αναγνωρισμένο λογισμικό Yeti CRM / ERP.

Ενσωματώνουμε δικά μας πρόσθετα εργαλεία διαχείρισης τα οποία κάνουν τη διαχείριση του προγράμματος ακόμα πιο εύκολη.

Είμαστε η αποκλειστική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει υποστήριξη για το συγκεκριμένο λογισμικό και μάλιστα στα Ελληνικά.

Η εταιρεία μας

Ποιοί δεν είμαστε

Η Yeti CRM Hellas ΔΕΝ είναι άλλη μια εταιρεία προγραμματισμού. Επιδιώκουμε να χτίσουμε μαζί μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κάνοντας τον στόχο της επιχείρησής σου προσωπικό μας στοίχημα.

Το πρόγραμμα που διαθέτουμε ΔΕΝ είναι ένα για όλες τις χρήσεις.

Κάθε πελάτης αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση, καθώς κανένα από τα έργα που έχουμε παραδώσει δεν είναι ίδιο με κάποιο προηγούμενο.

Στην custom υλοποίηση της πρότασής μας κάνουμε πλήρη παραμετροποίηση πεδίων και επιλογών για τη διευκόλυνση της επιχείρησής σου. Από τα εκατοντάδες εργαλεία που έχει τη δυνατότητα να παρέχει το πρόγραμμα, κρατάμε μόνο αυτά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις, ώστε να μην χάνεσαι σε έναν αγχωτικό κυκεώνα επιλογών. Αυτό που θα παραλάβεις θα είναι ένα λογισμικό κομμένο και ραμμένο στη λειτουργία της δικής σου επιχείρησης, πανεύκολο στη χρήση, λειτουργικό και αποδοτικό, ενώ εσύ διατηρείς τη δυνατότητα αλλαγών και προσθηκών, όσο μεγαλώνεις και οι ανάγκες σου διαφοροποιούνται.

Επίσης, ΔΕΝ είμαστε αυτοί που θα συνομιλούν μαζί σου μόνο για την ανανέωση του ετήσιου συμβολαίου. Μετά το τέλος της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης του προσωπικού, θα είμαστε διαθέσιμοι για ό,τι άλλο χρειαστείς. Παρέχουμε πρόσθετη καθοδήγηση για κάτι που ίσως δεν κατανοήθηκε σωστά, υποστήριξη για την επίλυση προβλημάτων και δυσκολιών καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους. Κι όλα αυτά χωρίς αστερίσκους και επιπλέον χρεώσεις.

Τέλος, ΔΕΝ θα σε επιβαρύνουμε με πρόσθετη χρέωση για μια σειρά από module εργαλεία που άλλοι προμηθευτές χρεώνουν ως extra επιλογές.

Σε κάθε οικονομικό μας πακέτο θα έχετε εντελώς δωρεάν Πρωτόκολλο, Κρατήσεις, widgets, Διαχείριση έργων, GDPR, Password manager, Ετήσιες άδειες, Ticketing και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω

Θες μία Δωρεάν Δοκιμή ;
Θες να κάνουμε ένα Zoom call να το δεις ;

Τα βραβεία και οι διακρίσεις της YetiForce

Βραβεία – Διακρίσεις

Η εταιρεία μας έχει διακριθεί για τα καινοτόμα projects που βοήθησαν εταιρείες να κάνουν βήματα μπροστά και έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία ποιότητας σε διάφορες κατηγορίες κριτηρίων. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις επιβραβεύσεις των προσπαθειών μας

0+

Projects

0+

Awards

High Performer in CRM

FrontRunners for CRM

Rising Star among CRM Systems

Supplier of the Year in IT

Great User Experience

TOP Rated online CRM

Top Performer in 2021

Platinum Medal 2021

Quality Choice 2020

Most Affordable 2017

Θες μια Δωρεάν δοκιμή ;
Θες να κλείσεις ένα ραντεβού να το δεις ;

We Take Care of Your Technology

We Develops Strategic Software Solutions for Businesses.

Collaboration & Productivity Software

Lorem ipsum dolor sit amet, elit onsect ligula eget dolor dolor sit amet..

IT Management & Security Solutions

Lorem ipsum dolor sit amet, elit onsect ligula eget dolor dolor sit amet..

Supply Chain Systems Management

Lorem ipsum dolor sit amet, elit onsect ligula eget dolor dolor sit amet..

Our Recent Projects

Join 27,000+ Companies Who’ve Reached

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis..

Excellent

4.5/5
Trust Score 4.7 (Based on 1,200 reviews)