Κύρια οφέλη του Premium

Έως 6 χρήστες

Οι ενεργοί χρήστες που αλληλεπιδρούν με το πρόγραμμα

Έως 6 χρήστες

Δουλέψτε ταυτόχρονα με άλλους χρήστες

Απεριόριστα Workflows

Αυτοματοποιημένες ενέργειες που κάνουν την ζωή σας καλύτερη

Απεριόριστα Workflows

Ατοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε αποκλειστικά για την επιχείρησή σας

Απεριόριστη Υποστήριξη

Αναβαθμίσεις, αλλαγές, τροποποιήσεις, εκπαίδευση κι οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε

Απεριόριστη Υποστήριξη

Αν θέλεις η υποστήριξη να είναι μέρα νύχτα τότε το VIP Account είναι για σένα.
Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες
Θες να το δοκιμάσεις ;

Συνοπτική περιγραφή του Premium

Με το Premium πακέτο του Προγράμματος Διαχείρισης Πελατών CRM-ERP από την YetiForce Hellas, οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο σύστημα αυξάνονται από 2 σε 6. Ενσωματωμένο e-mail με δυνατότητες αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, έξυπνα widgets, λύσεις διαχείρισης προσωπικού και πολλά άλλα προνόμια κάνουν τη δουλειά πιο εύκολη για έναν Premium επαγγελματία σαν κι σένα.

Το Ημερολόγιο εργασιών και υποχρεώσεων θα είναι ο οδηγός σου στο ξεκίνημα της μέρας. Εκεί θα βλέπεις συνοπτικά τις προγραμματισμένες εργασίες, συναντήσεις, ενέργειες, εκκρεμή αιτήματα και ό,τι άλλο θα σε απασχολήσει σήμερα. Αν κάτι παραλείψεις ή ξεχάσεις, υπάρχει η υπενθύμιση μέσω ειδοποίησης την ώρα που πρέπει. Στην αρχική σου σελίδα, μπορείς να έχεις τακτοποιημένο τον κατάλογο προϊόντων και/ή υπηρεσιών που παρέχεις, λίστες πελατών και δυνητικών πελατών, πωλήσεις, παραγγελίες και ό,τι άλλο χρειάζεται να έχεις στη μεγάλη εικόνα. Το σύστημα μπορούν να διαχειρίζονται παράλληλα ως και έξι χρήστες.

Στον τομέα πωλήσεων, σου παρέχουμε τη δυνατότητα εκτός από τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες, να καταχωρείς τις ενεργές παραγγελίες, τους τιμοκαταλόγους, καθώς και την υπηρεσία business wiki, την ψηφιακή βιβλιοθήκη της επιχείρησής σου, ώστε να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις σε επαναλαμβανόμενα ερωτήματα.

Στις επαφές θα βρίσκεις με ένα κλικ πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, διαχείριση συναντήσεων, καταγεγραμμένες συχνές ερωτήσεις με αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Άλλα modules θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταχωρείς τους προμηθευτές, με τα αιτήματα και τις εκκρεμότητες, τον ανταγωνισμό, τις ενεργές προσφορές, να έχεις τον έλεγχο διαχείρισης της αποθήκης και πολλά άλλα.

Στα λογιστικά, θα βλέπεις και θα δημιουργείς εύκολα τιμολόγια πωλήσεων, προτιμολόγια, διορθωτικά τιμολόγια, πωλήσεις, πληρωμές, τραπεζικούς λογαριασμούς κ.ά.

Στις υπηρεσίες υποστήριξης σου παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολων λύσεων after sale service για τους πελάτες σου, ticketing με καταγεγραμμένα τα αιτήματα υποστήριξης, καθώς και 5 workflows με αυτοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε ειδικά για σένα

Επιπρόσθετα από το Standard πακέτο, στο λογισμικό υπάρχει ενσωματωμένο email με δυνατότητα αποστολής αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, αλλά και ενημέρωση πελατών με SMS. Η αποστολή των προσφορών μπορεί να γίνεται με ένα κλικ. «Έξυπνα» widgets και dashboard widgets σου επιτρέπουν να ορίσεις εσύ τι θέλεις να βλέπεις στο κάθε module για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα με μια ματιά.

Λύσεις διαχείρισης προσωπικού σου δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής των εργαζομένων και διαχωρισμού τους ανά τμήμα, ελέγχου χρόνου, ετήσιες άδειες και ανακοινώσεις προς το προσωπικό.

GDPR διαχείριση, καταγραφή παγίων, βιβλίο κίνησης, πρωτόκολλο, τοποθεσίες, ενέργειες marketing και αυτοματοποιημένες ενέργειες για επαναλαμβανόμενες παραγγελίες είναι ορισμένες από τις αμέτρητες επιλογές και προνόμια που σου παρέχονται, προκειμένου να σε διευκολύνουν στο έργο σου

Αυτές είναι μόνο ορισμένες από τις δεκάδες επιλογές που έχεις ήδη από το βασικό μας οικονομικό πακέτο και μάλιστα με πλήρη υποστήριξη χωρίς επιπλέον χρέωση. Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να σου εξηγήσουμε το σύνολο των παροχών που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια

Θες να το δοκιμάσεις ;
Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες

Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

Οι κριτικές των πελατών μας

Είπαν για μας

Η γνώμη των πελατών μας μετράει. Τους ζητήσαμε να περιγράψουν την εμπειρία τους και παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ τα λόγια τους.

Θες να κλείσεις ένα ραντεβού να το δεις ;
Θες μια Δωρεάν δοκιμή ;