Κύρια οφέλη του VIP Account

Έως 15 χρήστες

Οι ενεργοί χρήστες που αλληλεπιδρούν με το πρόγραμμα

Έως 15 χρήστες

Δουλέψτε ταυτόχρονα με άλλους χρήστες

Απεριόριστα Workflows

Αυτοματοποιημένες ενέργειες που κάνουν την ζωή σας καλύτερη

Απεριόριστα Workflows

Ατοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε αποκλειστικά για την επιχείρησή σας

24ωρη Υποστήριξη

Εδώ ο πελάτης είναι vip κι έχει Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα όλη μέρα.

24ωρη Υποστήριξη

Αν θέλεις η υποστήριξη να είναι μέρα νύχτα τότε το VIP Account είναι για σένα.
Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες
Θες να το δοκιμάσεις ;

Συνοπτική περιγραφή του VIP Account

Ως και 15 παράλληλοι χρήστες, με δυνατότητα απεριόριστης υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο, και άλλα αποκλειστικά προνόμια μόνο για σένα σε καθιστούν VIP! Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Πελατών CRM-ERP από την YetiForce Hellas γίνεται ο ψηφιακός συνεργάτης σου, ο πιο πολύτιμος βοηθός στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Το Ημερολόγιο εργασιών και υποχρεώσεων θα είναι ο οδηγός σου στο ξεκίνημα της μέρας. Εκεί θα βλέπεις συνοπτικά τις προγραμματισμένες εργασίες, συναντήσεις, ενέργειες, εκκρεμή αιτήματα και ό,τι άλλο θα σε απασχολήσει σήμερα. Αν κάτι παραλείψεις ή ξεχάσεις, υπάρχει η υπενθύμιση μέσω ειδοποίησης την ώρα που πρέπει. Στην αρχική σου σελίδα, μπορείς να έχεις τακτοποιημένο τον κατάλογο προϊόντων και/ή υπηρεσιών που παρέχεις, λίστες πελατών και δυνητικών πελατών, πωλήσεις, παραγγελίες και ό,τι άλλο χρειάζεται να έχεις στη μεγάλη εικόνα. Το σύστημα μπορούν να διαχειρίζονται παράλληλα ως και 15 χρήστες.

Στον τομέα πωλήσεων, σου παρέχουμε τη δυνατότητα εκτός από τους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες, να καταγράφεις τις ενεργές παραγγελίες, τους τιμοκαταλόγους, καθώς και την υπηρεσία business wiki, την ψηφιακή βιβλιοθήκη της επιχείρησής σου, ώστε να έχεις έτοιμες τις απαντήσεις σε επαναλαμβανόμενα ερωτήματα.

Στις επαφές θα βρίσκεις με ένα κλικ πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, διαχείριση συναντήσεων, καταγεγραμμένες συχνές ερωτήσεις με αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

Άλλα modules θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταγράφεις τους προμηθευτές, με τα αιτήματα και τις εκκρεμότητες, τον ανταγωνισμό, τις ενεργές προσφορές, να έχεις τον έλεγχο διαχείρισης της αποθήκης και πολλά άλλα.

Στα λογιστικά, θα βλέπεις και θα δημιουργείς εύκολα τιμολόγια πωλήσεων, προτιμολόγια, διορθωτικά τιμολόγια, πωλήσεις, πληρωμές, τραπεζικούς λογαριασμούς κ.ά.

Στις υπηρεσίες υποστήριξης σου παρέχουμε τη δυνατότητα εύκολων λύσεων after sale service για τους πελάτες σου, ticketing με καταγεγραμμένα τα αιτήματα υποστήριξης, καθώς και 5 workflows με αυτοματοποιημένες ενέργειες που θα στήσουμε ειδικά για σένα.

Έχεις τις Premium παροχές του ενσωματωμένου e-mail με δυνατότητα αποστολής αυτοματοποιημένων μηνυμάτων, αλλά και ενημέρωση πελατών με SMS. Η αποστολή των προσφορών μπορεί να γίνεται με ένα κλικ. «Έξυπνα» widgets και dashboard widgets σου επιτρέπουν να ορίσεις εσύ τι θέλεις να βλέπεις στο κάθε module για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα με μια ματιά.

Λύσεις διαχείρισης προσωπικού σου δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής των εργαζομένων και διαχωρισμού τους ανά τμήμα, ελέγχου χρόνου, ετήσιες άδειες και ανακοινώσεις προς το προσωπικό.

GDPR διαχείριση, καταγραφή παγίων, βιβλίο κίνησης, πρωτόκολλο, τοποθεσίες, ενέργειες marketing και αυτοματοποιημένες ενέργειες για επαναλαμβανόμενες παραγγελίες είναι ορισμένες από τις αμέτρητες επιλογές και προνόμια που σου παρέχονται, προκειμένου να σε διευκολύνουν στο έργο σου.

Ως VIP χρήστης μπορείς να εργάζεσαι παράλληλα με 15 συνεργάτες σου, ενώ έχεις και το μοναδικό προνόμιο της 24/7 υποστήριξης. Ασχολείσαι με τις δραστηριότητες της επιχείρησής σου και εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε σε όποια δυσκολία διαχείρισης του προγράμματος, όποια ώρα της ημέρας και όποια μέρα του χρόνου.

 

Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να σου εξηγήσουμε αναλυτικά. Αν επιθυμείς θα κλείσουμε ένα ραντεβού για να τα πούμε από κοντά και να σου προτείνουμε μια δωρεάν δοκιμή

Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες
Θες να το δοκιμάσεις ;

Δείτε τι είπαν οι πελάτες για εμάς

Οι κριτικές των πελατών μας

Είπαν για μας

Η γνώμη των πελατών μας μετράει. Τους ζητήσαμε να περιγράψουν την εμπειρία τους και παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ τα λόγια τους.

Κλείσε ραντεβού την ώρα που θες
Θες να το δοκιμάσεις ;